duminică, 1 decembrie 2013

TPU – Toţi Proştii Uniţi !

TPU – Toţi Proştii Uniţi !




        Astăzi voi discuta puţin mai multe decât in postul anterior. Subiectul ales pentru astazi este TPU ( www.tpu.ro ), un site dedicat sfaturilor. Deşi ar fi trebuit să fie un site unde ai putea să găseşti răspuns la unele intrebări dificile, nu este. Momentan este un site cu foarte mulţi utilizatori, dar cu un IQ-u foarte scăzut din păcate. Observ întrebări făra rost in care oamenii se pun in situaţii foarte penibile. Foarte multe intrebări sunt adresate de tinerii adolescenţi, legate de virginitate si cum, sau la ce vârsta ar trebuii să şi-o piardă. Acest site a vrut sa vină ca o varianta romaneasă la Yahoo! Answers dar se pare că la noi nu se poate. Prea multe intrebări stupide in care utilizatorii isi descriu situaţia in detaliu fără a le mai păsa totusi de cine ar putea citii aceste intrebări.






         Intradevăr sunt şi intrebări şi răspusuri scrise cu cap care chiar merită să fie citite sau dezbătute, dar din păcate sunt prea puţine. Aş ruga toţi copii de până la 15 ani sa facă ceva util cu viaţa lor şi să işi trăiască copilaria nu să isi piardă timpul in modul acesta. Sunt mii de intrebări stupide, nu cred că ar avea vreun rost să le comentez pe fiecare in parte.



        Oare nu işi dau seama astfel de persoane cât pot sa fie de penibile ? Unde am ajuns ca şi oameni ? Sincer sa vă spun nu mai înţeleg nimic din tot ce se petrece in ziua de astăzi. Eu unul la 13 ani ma jucam fotbal sau 9 pietre cu vecinii de la bloc nicidecum ce fac copii în ziua de astăzi la vârsta de 13 ani.


        Cam atât am avut de scris. Vă doresc o duminică plăcută si La Mulţi Ani de 1 Decembrie .
Orice share sau like e bine venit. Până pe data viitoare ! 

15 comentarii:

  1. Doamne fereste..!! Cum pot scrie aie pe TPU asa ceva..:)) Stupid kids..:)) I don't want to live on this planet any more..:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi sunteti aia prosti,batuti in cap si retardati. Cum puteti crede ca un copil de 13 ani a scris cacatul ala ? Sunt atatia cretini care nu ai viata sociala si se cred foarte amuzanti scriind astfel de porcarii. "Coaja de rosie de la rosia mancata ieri" , serios ? Dude,inchideti blogu' si iesi afara sa iei o gura de aer proaspat de iarna.
    Peace

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă aşteptam să dezbaţi subiectul în detaliu dar fie. :)) e 1 Decembrie şi nu ar trebui să observăm lucrurile tâmpite din ţară.
    Yahoo! Answers are şi el partea lui întunecată, deci practic nu suntem mai civilizaţi ca ceilalţi. Ştii ce face diferenţa? Majoritatea oamenilor ignoră să vorbească despre rebuturile sociale din ţara lor şi promovează adevăratele valori ale ţării (că tot e 1 Decembrie) pe când noi facem exact invers. Şi mă rog, e okay faptul că îi criticăm şi alea, dar lucrurile astea ar trebui să rămână în interior, poate-poate îşi dau seama cât de tâmpiţi sunt şi se trezesc la realitate.
    Întrebarea aia e clar că a fost pusă la caterincă, dar dacă mă înşel, ei bine, aici e vina părinţilor. Sincer, totul ţine de educaţia primită de către copii. Sau mă rog, mai ţine şi de împrejurări. Şi de copil în sine dar astea sunt detalii. :)) vina e a noastră, oricum. Sau a internetului. Cred că toţi mai scoteam perle când eram copii sau la pubertate. Dar pe atunci noi nu ne petreceam viaţa pe net şi lucrurile astea erau uitate repede.
    Anyway, lumea o să se maturizeze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog cauta-ma pe privat. Vreau sa discutam cateva. www.fb.com/razvan.puscas

      Ștergere
  4. Se pare ca la noi nu prea e conoscut fenomenul trolling. E troll, frate, ia-o mai usor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca să fie pe înţelesul tuturor nu m-am referit strict la screenshot, a fost ales random pentru că mi sa părut foarte penibil. E vorba că sunt foarte foarte multe intrebări legate de domeniul acesta adresate de copii intre 13 şi 15 ani. Sunt conştient ca cel care a scris întrebarea a scris-o la caterinca, pura caterincă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu in locul tau as tacea! Dumneata pari a fi un agramat si vrei sa dezbati subiecte sociale pe internet, cum sa scrii "copiii" cu doi "i"? Inainte de a critica lumea, ar fi bine sa te uiti si la dumneata, invata-ti limba ta materna, nu te murdari la gura cu alte limbi, o seara buna! N-o lua in nume de rau!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne! Voi sunteti prosti care radeti si comentati nu autorul!
    Aceste fiinte ( nu le pot numi oameni) au grave probleme la mansarda! Putin spus prosti, "Toti Psihopatii Uniti".
    Nu vreau sa cred ca este o oglindire a realitati dar spre asta ne indreptam, daca unii nu s-au indreptat deja spre aceste "false" valori!
    Aceste creaturi nu stiu daca au primit o educatie, dar voce ajunge un pericol al societati!
    Foarte trist ca asa a ajuns generatia asta... de ratati si de cacao!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei totusi nu inteleg de ce noi romani observam numai mizeriile si porcariile din tara.
    Uite, retardati sunt si pe Facebook. Dar eu nu bag in seama. Sunt atatia retardati fara viata sociala (vorba unui om de aici ce a avut dreptate) care nu au ce face! Ce imi pasa mie ca aia a postat o poza cu fundul sau ala a zis o prostie sau s-a pozat la muschi?!Sau ca aia au postat o tampenie pe TPU?! Daca pe ei atat ii duce capul, as fie prosti si retardati, cu ce ajuta pe mine?! Nu inteleg de ce sunteti un magnet pentru tot ce este rau! Postarea a fost la 1 Decembrie! Alooo, ingnorati prostia si raul dacă nu va place! Cautati ce va intereseaza si ignorati porcariile si boraturile!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si daaa... Sunt retardati si pe Yahoo...

    RăspundețiȘtergere
  11. Si daaa... Sunt retardati si pe Yahoo...

    RăspundețiȘtergere
  12. Site urile de Intrebari si Raspunsuri sunt inutile si nervi,mai bun este Youtube unde gasesti pe cineva care sa fie de acord cu tine mai usor !!

    RăspundețiȘtergere